merlegA TBP Magyarország Kft. fő tevékenysége könyviteli és bérszámfejtési szolgáltatás.

Célunk, az eddigi könyvelő irodáktól egy kicsit eltérő, mert mi nemcsak könyveljük és tanácsokat adunk az ügyfeleinknek, hanem egyben munkát és referenciát is. Az általunk könyvelt, bérszámfejtett cégek az irodánkon keresztül további kapcsolatokra tehetnek szert, hiszen a mi ügyfelünk lehet az ügyfelünk ügyfele is. Mi nemcsak a meglévő adó és más problémákra keressük meg a megoldást, hanem egyfajta irány mutatást is adunk a cégeknek aki velünk kapcsolatba kerülnek. Egy cég önmagában nem érthet mindenhez, amivel sokan próbálkoznak. A mi partnereink gyakran kapnak munkát egymástól, amire a cégünk referenciát és biztosítékot is vállal, hiszen mi látjuk a legjobban az aktuális helyzetét az adott partnereknek, akik szerződnek egymással.

Névválasztásunk oka az már önmagában is sejteti további céljainkat és cégünk küldetését is. TBP angol szavak kezdőbetűjeléből tevődik össze. Mégpedig a következő képpen: Tax(adó), Bookkeeping(könyvelés), Payroll(bérszámfejtés) és a Magyarország pedig arra utal, hogy az adott ország törvényeit vesszük alapul. Tudjuk, hogy az üzleti életben partnereink is gyakran túl mennek az országhatárokon. Így nekünk is, hogy hitelesek tudjunk maradni és még szélesebb körű szolgáltatást tudjunk nekik nyújtani, nekünk is terjeszkedni kell a jövőben. Igyekszünk leányvállalatainkon, partnerirodáinkon keresztül további segítséget nyújtani ügyfeleinknek

Mi nemcsak megoldást akarunk nyújtani ügyfeleinknek, hanem partnereket akarunk bennünk találni. A partnerek sikeréből táplálkozik a mi vállalkozásunk és a mi vállalkozásunk sikere lendíti előre partnereinket.